Inkiväärikeksillä täytetty possunsisäfile ”sinkun joulukinkku”

1 kg possun sisäfilettä
2 rkl karkeaa sinappia
4 oksaa tuoretta timjamia
50 g inkiväärikeksiä

50 g voita
1 katajanoksa tai männynoksa
1 pieni pala chiliä

Lisäksi: Look Kala&Filepussi

Valmistus

  1. Leikkaa possun file veitsellä levyksi. Mausta sinapilla, suolalla, timjamilla ja lopuksi murenna keksi päälle.
  2. Kääri rullaksi. Laita rulla kelmun sisälle ja lopuksi foliokierroksia 2-3.
  3. Tee tiukka nyytti ja kypsennä 100-asteisessa uunissa kunnes sisälämpö on 62 astetta.
  4. Anna rauhassa vetäytyä ja levitä sen jälkeen pinnalle sokeri, ruskista pannulla katajan- ja/tai männynoksien ja chilin kanssa.