Hygieenisin kala käsitellään paistopussissa

Kala kannattaa säilyttää jääkaapissa paistopussissa ja samassa pussissa voit myös suomustaa sen. Näin suomut eivät roisku keittiön seinille.

Raaka-aineet:

1 LOOK-kala&filepussi
4 pikkusiikaa kokonaisena
4 oksaa rosmariinia
2 tl sormisuolaa

Säilytä pikkuahvenia tai siikaa paistopussissa ja suomusta kalat pussin sisällä. Raaputa veitsellä suomut kalan hännästä kohti päätä pitkin vedoin. Tee suomustetun kalan pintaanviilto veitsellä ja laita rosmariinin oksa kalaa maustamaan. Mausta kala ennen kypsennystä sormisuolalla. Voit grillata kalan tai paistaa uunissa 200 asteessa 15 minuuttia. Kala on kypsä kun vatsapuolella oleva evä irtoaa haarukalla.

LOOK - MONIPUOLINEN APULAINEN KESÄKEITTIÖÖN!