Kasvispata

Raaka-aineet

1 punainen paprika
1 keltainen paprika
300 g kiinteää perunaa
4 shalottisipulia
4 valkosipulin kynttä
50 g vihreitä papuja
4 luumutomaattia
100 g tuoreita sieniä
1 tlk luomutomaattimurskaa
1/2 dl oliiviöljyä
1 tl suolaa
1 tl ruokosokeria
½ dl ruohosipulisilppua
1 tl suolaa

Lisäksi: Look Uuni- tai Isopaistopussi

VALMISTUS

  1. Leikkaa paprikat pieniksi paloiksi, perunat ja sipulit lohkoiksi. Kuori ja viipaloi valkosipuli ja poista pavuista kuivat päät.
    Leikkaa tomaatit lohkoiksi.
  2. Laita paistopussiin paprikat, perunat, valkosipulit, sienet, tomaattimurska, oliiviiöljy ja sokeri.
  3. Sulje pussi, leikkaa kulma auki ja aseta pussi paistopellin päälle uuniin niin, että pussi ei kosketa uunin seinämiä.
  4. Hauduta uunissa 160 ºC 30 min, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.
  5. Leikkaa pussi auki ja laita kasvikset tarjoiluastiaan. Lisää pavut ja tuoretomaattilohkot. Mausta ruohosipulilla ja suolalla.