Katkarapu-chorizopaketit cajun-tyyliin (n. 6:lle)

Reseptin toteuttanut ja alunperin julkaistu Sweet Food O'Mine -blogisivustolla.

Tarvitset
2 pkt à 400 g esikeitettyjä maisseja
500 g jättikatkaravun pyrstöjä (keitettyjä)
4 kpl Chorizo-makkaraa
1/2 l uusia perunoita (keitettyjä)

Maustevoi
75 g voita
n. 1/2 tl Tabascoa tai maun mukaan
1/2 tl suolaa tai maun mukaan
1/2 tl mustapippuria
1 rkl Cajun-mausteseosta

Tarvitset lisäksi
2 kpl Look BBQ pussia

Aloita valmistamalla maustevoi ja laittamalla grilli kuumenemaan 200 asteeseen.

Valmistus

  1. Lisää voi kattilaan ja anna sulaa miedolla lämmöllä. Lisää mausteet ja sekoita.
  2. Jaa maissit tarvittaessa kahteen osaan. Puolita uudet perunat ja leikkaa chorizo muutamaan osaan.
  3. Pyöräytä (sulaneet) katkaravut maustevoisssa.
  4. Jaa maissit, katkaravut, chorizo ja perunat Look BBQ pusseihin. Kaada jäljelle jäänyt maustevoi pusseihin. Täytä pussin pohja kokonaan, niin että kalvo ja alumiini eivät tartu kiinni toisiinsa kypsennyksen aikana. Sulje pussi taittamalla pussin suuaukko 2-3 kertaa ja taita myös pussin kaikki reunat kertaalleen.
  5. Laita pussi grillausalustalle, läpinäkyvä kalvo ylöspäin. Muista, että grillin kansi on pidettävä auki grillauksen aikana ja vahdi ettei grillin lämpötilä ylitä 200 astetta. Kypsennä ruokaa noin 6- 8 minuuttia.
  6. Avaa pussi leikkaamalla päältä kalvo auki, varo kuumaa höyryä.
_Cajun-katkarapu-chorizopaketit.jpg