Lintupaisti juurespedillä

Raaka-aineet

1 fasaani (pakaste tai tuore)
suolaa ja mustapippuria
nokare voita paistamiseen
4 valkosipulin kynttä
2 Granny Smith -omenaa
1 nippu parsakaalia
(fasaanin lientä paistopussista)

Lisäksi: Look-paistopussi

VALMISTUS

  1. Sulata pakastettu fasaani pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Ruskista lintu pannulla tai padassa kauttaaltaan ja mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Laita lintu sopivan kokoiseen paistopussiin ja leikkaa kulma auki.
  4. Kypsennä uuninkestävässä astiassa 160-asteisessa uunissa 50 min. Ota pussin pohjalle valunut liemi talteen.
  5. Kuullota valkosipulit ja omenanlohkot padassa kevyesti, lisää joukkoon parsakaalin palat ja fasaanin liemi.
  6. Anna kypsyä hetki. Tarjoa lisäke fasaanin kanssa.