Lumulla täytetyt liharullat

Raaka-aineet

800 g possun ulkofileetä
suolaa
mustapippuria
200 g kuivattuja luumuja

Lisäksi: Eskimo Elmukelmua, Eskimo cocktailtikkuja, Look Isopussi

VALMISTUS

  1. Leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi (8 kpl) ja nuiji ne Elmukelmun välissä puolen senttimetrin
    paksuisiksi tai ohuemmiksi, älä kuitenkaan nuiji lihaa rikki.
  2. Mausta liha molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla. Nosta lihaviipaleelle kuivattuja
    luumuja, kääri tiukaksi rullaksi ja kiinnitä ne cocktailtikulla.
  3. Kuumenna pannulla tilkka öljyä. Paista rullat pannulla kauttaaltaan, jotta ne saavat kauniin värin.
  4. Lado rullat Look-isopussiin ja jatka kypsentämistä 200 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
  5. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.