PÄHKINÖILLÄ TÄYTETTY POSSUN NISKARULLA

1 Look-paistopussi
2 kg possun niskaa
2 rkl karkeaa sinappia
4 oksaa tuoretta timjamia
50g erilaisia pähkinöitä (saksanpähkinä, hasselpähkinä)
paiston (uunin) kestävää sidoslankaa
50g voita lihan ruskistamiseen


Leikkaa possun niska veitsellä levyksi. Auta levyä "aukemaan" kunnolla painalla sitä voimakkaasti leikkuulautaa vasten. Mausta llihan pinta ja sivele tasaisesti pinnalle sinappi, ripottele päälle suola, timjamin oksia ja lopuksi osoittain murskatut pähkinät . Kääri koko komeus melko tiiviiksi rullaksi, kuten kääretorttu. Kaikki maustee jäävät mehukkaasti rullan sisään. Sido rulla langalla tiukaksi kääreeksi. Laita rulla paistopussin sisään, leikkaa pussin kulmasta pala pois ja kypsennä 100-asteissa uunissa kunnes sisälämpö on 70 astetta. 

VINKKI! Voit ruskistaa kauniisti rullan pintaa pannulla ennen Look-paistopussiin laittamista. Hyödynnä pannulle jääneet possurullan maut ja valmista siinä kastike ruokakermasta ja mausteista.

Osta tähän reseptiin sopiva LOOK-uunipussi tästä