Raparperihilloke paistopussista

Raparperi hajoaa helposti liikaa kattilassa kypsennettäessä. Laita raparperipalat paistopussiin ja kypsennä sen sisällä, jolloin raparperipalat pysyvät paremmin koossa, niitä ei tarvitse sekoitella ja ne ovat tunnistettavia.

Raaka-aineet:

1 LOOK-Uunipussi tai Look BBQ-paistopussi
200 g raparperia paloina
3 rkl ruokosokeria
30 g voita
1 tl kanelia jauhettuna
200 g vaniljajäätelöä

Leikkaa raparperit paloiksi ja lisää palat pussiin sokerin, voin ja kanelin kanssa. Kypsennä grillissä epäsuoralla lämmöllä tai 160-asteisessa uunissa noin yksi tunti ja painele lastalla soseeksi. Jäähdytä samassa pussissa ja tarjoa jäätelön kanssa.

LOOK - MONIPUOLINEN APULAINEN KESÄKEITTIÖÖN!