SERRANO-KINKKUUN KÄÄRITTY PORONFILE

1 Look-uunipussi
600 g poron ulkofilettä
4 siivua Serrano-kinkkua

400 g porkkanaa

½ dl oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria oman maun mukaan
4 oksaa tuoretta timjamia
4 Eskimo-cocktailtikkua

Poistaporofileestä kalvot, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää fileen pintaan tuoretta timjamia. Ruskista file kuumalla pannulla nopeasti. Kääri Serrano-kinkkuviipaleet fileen ympärille ja varmista niiden kiinnitys cocktail-tikuilla. Laita file Look-paistopussiin ja kypsennä 120-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Anna lihan vetäytyä pussissa 5 min paiston jälkeen.  Paista kuoritut porkkanat pannulla runsaassa oliiviöljyssä kunnes ne ovat puolikypsiä. Voit halutessasi paistaa kypsään fileeseen vielä rapean pinnan porkkanoiden kanssa samaan aikaan.

Osta tähän reseptiin sopiva LOOK-uunipussi tästä