Silliä ja pekonia kylmäksi alkupalaksi

Raaka-aineet

Matjessilli:
2 matjessillifileetä kuutioina (n. 180 g)
1 dl tummaa leipää pieninä kuutioina
3 rkl sipulia hienonnettuna
3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
3 rkl tilliä hienonnettuna
vastajauhettua mustapippuria
1 dl smetanaa

Tarjoiluun:
1 l keitettyjä perunoita
200 g pekonia rapeaksi paistettuna
paahdettuja leipälastuja
suolaa
pippuria

Lisäksi: Look Uunipussi

VALMISTUS

  1. Sekoita keskenään sillikuutiot, leipäkuutiot, sipuli, ruohosipuli, tilli, mustapippuri ja smetana.
    Laita massa paistopussiin ja anna vetäytyä muutama tunti.
  2. Keitä perunat ja lohko ne.
  3. Leikkaa paistopussin kulmaan aukko ja pursota tarjoilulautaselle nokareita.
  4. Lisää pekoniviipaleet ja paahdettuja leipälastuja. Sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla