Manteliriisivanukas riisipuurosta

4:lle
Valmistusaika 30 min

0,5 l valmista riisipuuroa
1 sitruunan mehu ja kuori
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
2 rkl mantelirouhetta
2 dl kermaa

2 liivatetta
1 sitruunan mehu

lisäksi LOOK-uunipussi ja pinnalle mantelirouhetta, sekä hilloa.

Laita riisipuuro LOOK-uunipussiin. Lisää joukkoon sitruunan mehu ja raastettu kuori. Mausta sokerilla, vaniljasokerilla ja kanelilla. Lisää joukkoon mantelirouhe ja kerma. Sulje pussi ja pyörittele pussia varovasti käsissä niin, että mausteet sekoittuvat kunnolla riisipuuroon.

Kuumenna riisipuuro mausteineen 160 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Liota liivatteet kylmässä vedessä ja sekoita kuumennettuun sitruunamehuun. Avaa paistopussi ja lisää sitruuna-liivateseos. Sekoita massa käännellen ja annostele tarjoiluastioihin. Jäähdytä.

Ripottele annosastioiden pinnalle mantelirouhetta ja tarjoile riisivanukas hillon tai marmeladin kera.