Viikunamarmeladi paistopussissa leivonnaisille ja juustoille

5 dl valmista marmeladia
Valmistusaika 1,5 tuntia

400 g kuivattua viikunaa
2 kpl kanelitankoa
1 mandariinin mehu
0,5 tl inkivääriä
0,5 tl pomeranssin kuorta
0,5 dl punaviiniä
1,5 dl hillosokeria
0,5 dl fariinisokeria

lisäksi LOOK-uunipussi

Ota viikunoista kova varsiosa pois ja pilko muutamaan osaan. Laita viikunapalat LOOK-uunipussiin, lisää kanelitangot, mandariinin mehu, inkivääri, pomeranssinkuori, punaviini ja sokerit.

Sulje paistopussi ja tee pieni höyryaukko pussin kulmaan. Hauduta viikunamarmeladia 150 asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Avaa pussin kulma ja purista viikunamarmeladi purkkiin. Halutessasi sileää hilloa, soseuta hillo sauvasekoittimella.

Voit tarjoilla viikunamarmeladia esimerkiksi juustojen kera tai käyttää joulun leivonnaisissa.